Teippaus– edullista mainostilaa

Toteutamme mainosteippaukset niin kiinteistöihin kuin autoihin, kuljetuskalustoon, kilpa-autoihin ja -pyöriin, näyteikkunoihin, yritystiloihin sisälle ja ulos, mainokyltteihin tai messukalustoon. Se on kustannustehokasta mainostamista. Teippaukset vahvistavat yrityksesi brändiä ja vievät myönteistä sanomaa yrityksestäsi eteenpäin. Auton ja rekan teippaus on liikkuva mainos ja edullinen mainospaikka.

Mainosteippaukset, kuvat ja kuviot voi tulostaa teippeihin, kalvoihin, tapettiin, kankaalle ja asentaa seinään, ikkunaan, kalusteisiin, ajoneuvoihin tai levypinnoille. Myös yksityinen autoilija ja motoristi voi teippauksilla customoida ajoneuvonsa massasta erottuvaksi.

Lue lisää

Tulosteet / esitteet

Suunnittelemme asiakkaan toivomusten mukaan mainosjulisteet, kyltit ja rollupit sekä toteutamme ne ensiluokkaisista materiaaleista, jotka kestävät aikaa. Suurkuvatulostimellamme voimme tulostaa ja toteuttaa suuriakin mainoksia.

Sisustustarrat asiakkaan omista kuvista tai kauttamme saatavalla suunnittelulla.

Lue lisää

Painatukset

Painamme mainoksia tekstiileihin asiakkaan omien suunnitelmien mukaan. Yhtenäinen, omalla logolla tai tekstillä kustomoitu asuste, on hyvä keino lisätä työ- tai kaveriporukan yhteenkuuluvuutta.

Lue lisää

Tummennukset

Toteutamme autojen, erilaisten työkoneiden sekä liikekiinteistöjen lasien tummenuksia. Käytämme vain markkinoiden parhaita tuotteita ja teemme työn takuulla hyvin.

Tummennuskalvot suojaavat haitalliselta UV-säteilyltä ja pitävät autosi viileämpänä. Ne myös estävät häikäisyä autossa oleville.

Lue lisää